WESTERBORK: Kruumten 11 (Verkocht Ovb)
Omschrijving

Te Koop aangeboden!
Op een mooie locatie in Westerbork vindt u deze twee onder één kap woning met aangebouwde garage (circa 22 m2) en berging / bijkeuken. Het centrum, o.a. voorzien van supermarkt, warenhuis, bakkerij en bloemist, is op loopafstand. Aan de achterzijde is een rustige weg naar de manage en sporthal en aan de voorzijde heeft u uitzicht op het oudercentrum/bejaardenhuis “de Kruumten”. Ook heeft u zicht op een speeltuin. Even verder komt u al gauw in mooi wandelgebied.
Westerbork is een levendig dorp met vele faciliteiten, sportverenigingen zoals voetbal, tennis, volleybal, survival en handbal ook heeft Westerbork twee basisscholen en een openlucht zwembad. Rondom het nieuwe plein vindt u verschillende restaurants, voor ieder wat wils.

Op de begane grond is de entree / hal met plavuizen als vloer afwerking en structuur op de wanden. Aan de hal ligt het toilet met wandcloset en een fontein. Vanuit de hal komt u in een L-vormige woonkamer (circa 34 m2) met laminaat parket. Aan de achterzijde van het huis is de open keuken (circa 8 m2) met een inbouwhoekkeuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur en de keuken heeft ook laminaat parket als vloer afwerking. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken welke voorzien is van aansluiting wasautomaat.
1e verdieping:
Bereikbaar middels een open steektrap met onder- en bovenkwart en v.v. hard houten treden. Boven is de slaapkamer (circa 11.7 m2) met wastafel. Daarnaast zijn er nog twee slaapkamers (circa 15.2 en 9.6 m2). In de badkamer treft u een ligbad, douche + cabine en een tweede toilet en een wastafel.

Op de tweede verdieping is een ruime zolder (circa 23 m2) welke verbouwd kan worden tot slaapkamer of hobbyruimte.

Technische info
Type object:Woning
Soort:Eengezinswoning Helft van dubbel
Status:Verkocht Ovb
Straat en huisnummer:Kruumten 11
Plaats:WESTERBORK
Referentie:
Aanvaarding:Onmiddellijk
Algemene staat:Gebruiksklaar
Bouwjaar:1982
Ligging:Centrum
Woonoppervlakte:133m2
Perceel oppervlakte:320 m2
Inhoud:554m3
Aantal kamers:5
Aantal badkamers:1
Aantal slaapkamers:3
Tuin / terras:Tuin terras
Ligging Tuin:Noord-West
Garage:Onbekend
Google maps