WESTERBORK: Selhof 25 (Verkocht)
Omschrijving

In een gezellige buurt staat deze mooie en goed afgewerkte twee-onder -1 kap woning. Westerbork is een levendig dorp met veel voorzieningen, het heeft een MFA met twee basisscholen, een tweede kinderopvang en peuterspeelzaal, meerdere winkels waaronder supermarkten, kledingwinkels en een warenhuis. Ook heeft Westerbork een sportief verenigingsleven zoals voetbal, tennis, gym, volleybal en nog veel meer. Kortom een bruisend dorp met zijn vele restaurants en andere voorzieningen!

De woning zelf is keurig afgewerkt met een onderhoudsarme tuin. U kunt heerlijk genieten onder de overkapping of in de zon want de tuin heeft een groot aantal zonuren met zijn ligging.
Bij binnenkomst treft u een compacte hal welke leidt tot de grote L-vormige woonkamer met open keuken. Het geheel is voorzien van diverse apparatuur. Achter de keuken is de bijkeuken met een deur naar de overkapping en achtertuin.
Op de bovenverdieping vindt u drie slaapkamers, de grootste slaapkamer is ruim 12 m2 en twee iets kleinere slaapkamers van 8 en 7 m2. Ook bevindt hier zich de badkamer met tweede toilet.
Op de twee verdieping is een mooie ruime slaapkamer gerealiseerd met dakkapel en bergruimte aan de zijkant.

Heeft u interesse in deze woning, schroom dan niet om een afspraak te maken!

Technische info
Type object:Woning
Soort:Standaard Helft van dubbel
Status:Verkocht
Straat en huisnummer:Selhof 25
Plaats:WESTERBORK
Referentie:
Aanvaarding:In overleg
Algemene staat:Gebruiksklaar
Bouwjaar:1988
Ligging:Woonwijk
Woonoppervlakte:123m2
Perceel oppervlakte:222 m2
Inhoud:511m3
Aantal kamers:5
Aantal badkamers:1
Aantal slaapkamers:4
Tuin / terras:Tuin achtertuin terras
Ligging Tuin:Noord-Oost
Garage:Onbekend
Google maps