Niesoordlaan 26 MIDWOLDA

Niesoordlaan 26 MIDWOLDA

Type woning: Eengezinswoning (Vrijstaand)

Vraagprijs:€ 174.500,-

Omschrijving:

Dit vrijstaand woonhuis met royale garage ca. 42 m2 welke voorzien is van betonvloer, bergzolder en een veranda ca. 25 m2 staat op een ruime kavel. De woning ligt vlakbij de haven van Oldambtmeer in een mooie omgeving, op circa 10 minuten loopafstand.

Op de begane grond vindt u de entree met hal welke is voorzien van laminaat parket op de vloer. De gezellige authentieke woonkamer heeft houten vloerdelen en een mooie houthaard (wordt meegenomen). Aangrenzend aan de woonkamer ligt direct de slaapkamer ca. 9 m2 welke ook voorzien is van laminaat parket. De open keuken met inbouwkeuken heeft enkele inbouwapparaten en op de vloer plavuizen. De achter entree heeft plavuizen en een aansluiting voor de wasautomaat. Vanuit hier heeft u toegang tot een geheel betegeld toilet en badkamer met douche en tevens een extra aansluiting voor een wasautomaat. Tevens vanuit de achter entree bereikbaar de 2e slaapkamer ca. 9 m2 op de begane grond welke voorzien is van laminaat parket.

1e verdieping:
De verdieping is bereikbaar middels een vaste trap waar u uitkomt op een van de slaapkamers ca. 11 m2. Vanuit de slaapkamer komt u op de zolder welke door loopt over de woning.

Schilderwerk is recentelijk (zomer 2016) uitgevoerd, groot pluspunt van de deze woning is een houten garage / schuur met een betonvloer, veel zolderruimte en een mooie veranda waar u kunt genieten van de zeer ruime tuin.

Kenmerken:

Type object:Woning
Soort:Eengezinswoning Vrijstaand
Status:Te koop
Straat en huisnummer:Niesoordlaan 26
Plaats:MIDWOLDA
Prijs:€ 174.500,-
Referentie:
Aanvaarding:In overleg
Algemene staat:SIMPLE
Bouwjaar:nvt
Ligging:Woonwijk
Woonoppervlakte:71m2
Perceel oppervlakte:1083 m2
Inhoud:375m3
Aantal kamers:5
Aantal badkamers:1
Aantal slaapkamers:3
Tuin / terras:Tuin terras
Ligging Tuin:West
Garage:Onbekend

Foto's: