Zoeken:
Niesoordlaan 26 MIDWOLDA
Niesoordlaan 26
MIDWOLDA
Vraagprijs: € 174.500,-
Dit vrijstaand woonhuis met royale garage ca. 42 m2 welke voorzien is van betonvloer, bergzolder en een veranda ca. 25 m2 staat op een ruime kavel. De woning ligt vlakbij de haven van Oldambtmeer in een mooie omgeving, op circa 10 minuten loopafstand. Op de begane grond vindt u de entree met hal . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Woning
Soort:Eengezinswoning Vrijstaand
Slaapkamers:3
Woonoppervlakte:71 m2
Selhof 25 WESTERBORK
Selhof 25
WESTERBORK
In een gezellige buurt staat deze mooie en goed afgewerkte twee-onder -1 kap woning. Westerbork is een levendig dorp met veel voorzieningen, het heeft een MFA met twee basisscholen, een tweede kinderopvang en peuterspeelzaal, meerdere winkels waaronder supermarkten, kledingwinkels en een warenhuis. . . . .
Kenmerken: 
Status:Verkocht
Object:Woning
Soort:Standaard Helft van dubbel
Slaapkamers:4
Woonoppervlakte:123 m2
Kruumten 11 WESTERBORK
Kruumten 11
WESTERBORK
Te Koop aangeboden! Op een mooie locatie in Westerbork vindt u deze twee onder één kap woning met aangebouwde garage (circa 22 m2) en berging / bijkeuken. Het centrum, o.a. voorzien van supermarkt, warenhuis, bakkerij en bloemist, is op loopafstand. Aan de achterzijde is een rustige weg naar . . . .
Kenmerken: 
Status:Verkocht Ovb
Object:Woning
Soort:Eengezinswoning Helft van dubbel
Slaapkamers:3
Woonoppervlakte:133 m2
Troelstralaan 7 OUDE PEKELA
Troelstralaan 7
OUDE PEKELA
Op een zeer ruime kavel ligt deze mooie en gezellige vrijstaande woning centraal in Oude Pekela. Op de begane grond bevindt zich de mooie en ruime woonkamer met erker. Naast de woonkamer is een gang die leidt naar de keuken. De keuken is tevens geschikt als woon-/ eetkeuken. De inbouw hoekkeuken . . . .
Kenmerken: 
Status:Verkocht
Object:Woning
Soort:Eengezinswoning Vrijstaand
Slaapkamers:3
Woonoppervlakte:89 m2
Marterlaan 38 WINSCHOTEN
Marterlaan 38
WINSCHOTEN
In een keurige kindervriendelijke woonwijk aan de noordelijke kant van Winschoten staat dit verrassend ruime uitgebouwde geschakeld twee onder één kap woning met gezellige tuin op een kavel van circa 304 m2. Indeling: Hal / entree met laminaat parket vloer, meterkast, woonkamer, van circa . . . .
Kenmerken: 
Status:Verkocht
Object:Woning
Soort:Eengezinswoning Helft van dubbel
Slaapkamers:5
Woonoppervlakte:165 m2
J.Driegenstraat 4 BAD NIEUWESCHANS
J.Driegenstraat 4
BAD NIEUWESCHANS
Vraagprijs: € 134.500,- k.k.
Gelegen in grensplaats en kuuroord Bad Nieuweschans, op een kavel van 379 m2 staat deze helft van dubbel woonhuis met royale garage van 45 m2 die voorzien is van ruime zolder. Indeling: Op de begane grond vindt u de hal / entree met plavuizen. De groepenkast is voorzien van 8 groepen. De lichte . . . .
Kenmerken: 
Status:Te koop
Object:Woning
Soort:Standaard
Slaapkamers:4
Woonoppervlakte:95 m2